Suzanne Terhorst

Ruim 20 jaar werk ik binnen de geestelijke gezondheidszorg met jongeren en volwassenen. Hierbij is steeds de belangrijkste vraag: hoe kan ik jou helpen zodat het snel beter met je gaat. Dat staat centraal.

Mijn achtergrond 

Suzanne

Van 2000 tot 2015 heb ik bij een ggz instelling gewerkt waar ik jongeren en volwassenen heb behandeld met o.a. angst-en stemmingsstoornissen en traumagerelateerde klachten.

In 2008 ben ik mij gaan specialiseren in de behandeling van psychotrauma met EMDR en heb me gekwalificeerd tot EMDR-Europe Practitioner. Andere gevolgde opleidingen zijn Oplossingsgerichte gespreksvoering en Schematherapie (Basis en Vervolgopleiding). Verder heb ik veel workshops gevolgd over diverse GGZ-thema´s. Om mijn kennis op peil te houden bezoek ik regelmatig congressen en nascholingsdagen. Ook toets ik mijn professioneel handelen door deel te nemen aan twee intervisiegroepen.


Omdat ik vaak van clienten hoor dat ze EMDR veel minder vervelend vinden dan 'alleen maar praten' en omdat EMDR een snelle en effectieve behandelmethode is, ben ik in 2013 met een EMDR praktijk begonnen. Ik hoop hiermee zoveel mogelijk mensen van hun klachten af te helpen. In de behandeling kunnen ook andere behandelmethoden ingezet worden zoals Oplossingsgerichte therapie, Schematherapie of Acceptance and Commitment Therapie.

Daarnaast werk ik als docent bij de RINO-Noord Holland en KING Nascholing waar ik trainingen geef op het gebied van diagnostiek bij een vermoeden van seksueel misbruik bij kinderen.

Registraties 

LVVP gevisiteerd 2017

Ik ben lid van de LVVP (de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten).

Ik ben wettelijk geregistreerd bij het ministerie van VWS als Gezondheidszorgpsycholoog in het BIG-register. Dit BIG-register heeft een bijbehorend tuchtrecht. Mijn BIG registratienummer is 99050644025

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging EMDR (VEN) als EMDR practitioner (specialist)

EMDR Praktijk Westerhout

Zijlweg 142g
2015BH Haarlem
T: 06 - 19915596
info@emdrwesterhout.nl

Deze site is mede mogelijk gemaakt door desk.nl